چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:, |
|
کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه |
 |

مواد لازم:
5 فنجان خمیر نان
4 عدد تخم مرغ
1و 2/1 فنجان شیر
4/1 فنجان شکر سفید
4/1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چایخوری مارگارین
1 قاشق چایخوری دارچین
ادامه مطلب... |
|
|
|
|
چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:, |
|
دسر فرانسوی |
 |

مواد لازم :
كاكائو : یك قاشق مربا خوری سرپر
شیر: یك لیوان
پودر قند: یك قاشق غذا خوری سر پر
زرده تخم مرغ: چهار عدد
خامه: 200 (دویست)گرم
شكر: 2/1 پیمانه(نصف پیمانه)
ورقه ژلاتین ضخیم: سه ورق(اگر نازك بود:شش ورق)
ادامه مطلب... |
|
|
|
|
چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:, |
|
کیک شکلات |
 |

مواد لازم:
یک فنجان کره، مقداری هم برای چرب کردن ماهی تابه
یک دوم فنجان کاکائو (شیرین نباشد)، مقداری هم برای ماهی تابه
دو فنجان آرد
یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک و یک دوم فنجان شکر
دو عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه دو عدد زرده تخم مرغ بزرگ
6 اونس( هر اونس برابر با 31/1گرم) شکلات آب شده
1 قاشق چای خوری وانیل
1 فنجان سرشیر*** کم چرب
ادامه مطلب... |
|
|
|
|
|
کلوچه شکلاتی |
 |

مواد لازم:
* کره – یک و نیم قاشق غذاخوری
* شکلات نیمه تلخ خرد شده – ۱۱۵ گرم
* دانه های قهوه فوری – یک قاشق غذاخوری
* آب جوش – یک قاشق غذاخوری
* وانیل – کمی
* آرد – یک و نیم پیمانه
* پودر کاکائو – نصف پیمانه
* بکینگ پودر – ۲ قاشق مرباخوری
* نمک – یک هشتم قاشق مرباخوری
* شکر – ۲ پیمانه
* تخم مرغ – ۳ عدد
* گردوی خرد شده – نصف پیمانه
* چیپس های شکلاتی – یک چهارم پیمانه
ادامه مطلب... |
|
|
|
|
|
فاندانت شکلاتی |
 |

مواد لازم:
شکلات تلخ (60 یا 70 درصد) ........................... 200 گرم
تخم مرغ ...................................................... 4 عدد
زرده تخم مرغ ................................................ 4 عدد
آرد ............................................................... 200 گرم
کره ............................................................... 200 گرم
شکر ............................................................ 200 گرم
مقداری کره و پودر کاکائو برای پوشاندن قالب
بستنی وانیلی در صورت تمایل
ادامه مطلب... |
|
|
|
|
چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه دسر شکلاتی |
 |

مواد لازم:
پودر کاکائو =۱ قاشق چای خوری
خاکه قند= ۱ قاشق چای خوری
شیر گاو =دو سوم پیمانه / ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ= ۱ عدد
ادامه مطلب... |
|
|
|
|
چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه ژله با میوه |
 |

مواد لازم:
پودر ژله موز =1بسته
كمپوت گيلاس =5/1 پيمانه
سيب متوسط =2عدد
آب جوش=1ليوان
آب سرد=1ليوان
طرز تهيه:
هسته گيلاس ها را ميگيريم و هر گيلاس را دو قسمت مي كنيم، سيب هارا به شكل زيبايي قاچ مي كنيم.
پودر ژله را در يك ليوان آب جوش خوب حل مي كنيم سپس آب سرد را اضافه مي كنيم. مايع را در ظرف مخصوص ژله ميريزيم سيب ها را در آن مي ريزيم و گيلاس ها را روي سيب ها ميگذاريم، ظرف را به مدت 4ساعت در يخچال مي گذاريم.بعد از اينكه ژله بست ظرف را چند ثانيه در آب جوش قرار مي دهيم و در ظرف زيبايي بر مي گردانيم.
مي توانيم مايع ژله را براي هر نفر دريك جام زيبا بريزيم يك قاچ سيب و يك عدد گيلاس درسته در آن بگذاريم سپس در يخچال قرار دهيم.
نكته: نبايد ژله را در جايخي يا فريزر بگذاريم |
|
|
|
|
چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:, |
|
دسر برفی |
 |
شیر نیم لیتر
شیر خشک 3قاشق غذا خوری
کره 150 گرم
شکر 1و1/4 پیمانه
پودر نارگیل 3 قاشق غذا خوری
موز یک عدد
شیر را می جو شانیم بعد از کمی حرارت دادن شیر خشک را اضافه میکنیم وهم میزنیم.در ظرفی دیگر کره را اب کرده و شکر را اضافه میکنیم اندر هم میزنیم که ته نگیرد .بعد از حدود 5 دقیقه جو شیدن شیر وشیر خشک را به مخلوط کره وشکر اضافه میکنیم وباز هم میزنیم .پودر نارگیل را میریزیم وباز هم میزنیم .موز را رنده کرده و به مواد اضافه میکنیم توجه داشته باشید که کلیه این مراحل باید سریع انجام شود.بعد از اضافه کردن موز 2 دقیقه بعد مواد را از روی حرارت بر میداریم ودر ظرف مورد نظر میریزیم وصاف ونازک میکنیم چون این دسر خیلی شیرین است.بعد از خنک شدن در یخچال قرار می دهیم تا موقع سروکردن. |
|
|
|
|
چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه دسر پاناکوتا |
 |
 
پاناكوتا دسری خوشمزه است كه به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست میشود و در هر فصل از سال میتوان از ژله و میوههای مربوط به همان فصل در آن استفاده كرد.
در نتیجه حالا كه در فصل پاییز هستیم، بهترین انتخاب ژله انار و همچنین دانههای میوه انار است. به این صورت، دسر هم ظاهری خوشرنگ و لعاب و هم طعم و مزهای دلپذیر خواهد داشت.
ادامه مطلب... |
|
|
|
|
چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه دسر شکلاتی سرد |
 |

مواد لازم:
طبقه اول:
بسکویت ساده چای=به مقدار لازم
طبقه دوم:
آب=1 لیوان
شیر خشک نیدو=1 لیوان
تخم مرغ=2 عدد
شکر=2 فنجان
وانیل=کمی
آرد ذرت=1 قاشق غذاخوری
طبقه سوم:
بسکویت ساده=بمقدار لازم
طبقه چهارم:
خامه میهن=1 پاکت
پنیر خامه ای=100 گرم
شکر=3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو=4 قاشق غذاخوری
ادامه مطلب... |
|
|
|
|
|
طرز تهیه تیرامیسو |
 |

تیرامیسو یک دسر خوشمزه و محبوب ایتالیایی می باشد که می توان با تخم مرغ یا بدون تخم مرغ آنرا تهیه کرد. این دسر بسیار راحت و سریع درست می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ آشنا می شوید.
مواد لازم
- ماسکارپونه یا پنیر خامه ای: 1 پیمانه
- پودر شکر: 1.5 پیمانه
- قهوه سرد: 2 پیمانه
- خامه فرم گرفته: 1 و 1.5 پیمانه
- بیسکوئیت لیدی فینگر: 15 عدد
- پودر کاکائو و رنده شکلات برای تزئین
ادامه مطلب... |
|
|
|
|