خانه هنر
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

____________________
دسته بندی

عروسک

نقاشی موزاییک(معرق کاشی)

ویترای (نقاشی روی شیشه)

نقش برجسته سفال

بافتنی و قلاب بافی

عکس دکوراسیون

سوخته نگار

پیکرتراشی چوب (مجسمه چوبی)

گلدوزی و روبان دوزی

هنر پرورش کودک خلاق و باهوش

کیک و شیرینی

انواع کرم و خامه برای کیک و شیرینی

تزئینات عروسی

جعبه های کادویی

دسر

غذا

____________________
آرشیو

خرداد 1391

ارديبهشت 1391

____________________
مطالب اخیر

کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه
پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص
کیک میوه ای سریع و راحت
کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق
دسر فرانسوی
کیک شکلات
کلوچه شکلاتی
فاندانت شکلاتی
طرز تهیه دسر شکلاتی
طرز تهیه ژله با میوه
دسر برفی
طرز تهیه دسر پاناکوتا
طرز تهيه فلافل خوزستاني
طرز تهیه دسر شکلاتی سرد
طرز تهیه تیرامیسو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش ساک دستی کاغذی
آموزش جعبه کادو

____________________
نویسنده

راضیه

____________________
لینک ها

حمل ماینر از چین به ایران

حمل از چین

پاسور طلا

الوقلیون

____________________
لینک ها

تجربه عشق

لیلی و مجنون

ردیاب خودرو


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خانه هنر و آدرس inana.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 24
بازدید کل : 86494
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:,

کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه

مواد لازم:
5 فنجان خمیر نان
4 عدد تخم مرغ
1و 2/1 فنجان شیر
4/1 فنجان شکر سفید
4/1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چایخوری مارگارین
1 قاشق چایخوری دارچین


ادامه مطلب...

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:,

پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص

 

مواد لازم برای 4نفر

گوشت چرخ کرده کم چرب  400 گرم
تخم مرغ                          5عدد
سیر                                4حبه
پیاز                                 یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی                دو قاشق غذا خوری
آب                                   یک لیوان
زیره،جعفری،گشنیز             به میزان لازم
نمک ،فلفل،دارچین،زعفران  به مقدارلازم

ادامه مطلب...

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:,

کیک میوه ای سریع و راحت

 

مواد لازم:

تخم مرغ             سه عدد

آرد سفید            دو لیوان

روغن مایع        نصف لیوان

آب میوه           یک سوم لیوان

شیر               دو سوم لیوان

شکر              یک لیوان سر پر

هل و وانیل     نصف قاشق چایخوری از هر کدام

بیکینگ پودر  یک پنجم قاشق مربا خوری

جوهر جوش    یک چهارم قاشق چایخوری

در صورت تمایل سیب یا موز یا گردوی خورد شده به میزان لازم


ادامه مطلب...

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:,

کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق

زمان آماده سازی: 1 ساعت و ربع
زمان پخت : 15 تا 17 دقیقه
و 10 دقیقه برای سرد شدن کیک
  
مواد لازم :
3 عدد تخم مرغ
3/4 فنجان کره
3 فنجان سرپر آرد
2 قاشق چایی خوری پودرکاکائو
2 و 4/1 فنجان شکر
1 و 2/1 قاشق چایی خوری وانیل
1 اسانس رنگ قرمز
1 و 2/1 بکینگ پودر
1 و 2/1 قاشق چایی خوری سرکه
تکه های شکلات به صورت قلب
خاک قند
3/4 قاشق چایی خوری نمک


ادامه مطلب...

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:,

دسر فرانسوی

مواد لازم :
كاكائو :
یك قاشق مربا خوری سرپر
شیر:  یك لیوان
پودر قند: یك قاشق غذا خوری سر پر
زرده تخم مرغ: چهار عدد
خامه: 200 (دویست)گرم
شكر: 2/1 پیمانه(نصف پیمانه)
ورقه ژلاتین ضخیم: سه ورق(اگر نازك بود:شش ورق)

 

ادامه مطلب...

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:,

کیک شکلات

مواد لازم:
یک فنجان کره، مقداری هم برای چرب کردن ماهی تابه
یک دوم فنجان کاکائو (شیرین نباشد)، مقداری هم برای ماهی تابه
دو فنجان آرد
یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک و یک دوم فنجان شکر
دو عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه دو عدد زرده تخم مرغ بزرگ
6 اونس( هر اونس برابر با 31/1گرم) شکلات آب شده
1 قاشق چای خوری وانیل
1 فنجان سرشیر*** کم چرب


ادامه مطلب...

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:طرز تهیه کلوچه شکلاتی,

کلوچه شکلاتی

 

مواد لازم:

* کره – یک و نیم قاشق غذاخوری

* شکلات نیمه تلخ خرد شده – ۱۱۵ گرم

* دانه های قهوه فوری – یک قاشق غذاخوری

* آب جوش – یک قاشق غذاخوری

* وانیل – کمی

* آرد – یک و نیم پیمانه

* پودر کاکائو – نصف پیمانه

* بکینگ پودر – ۲ قاشق مرباخوری

* نمک – یک هشتم قاشق مرباخوری

* شکر – ۲ پیمانه

* تخم مرغ – ۳ عدد

* گردوی خرد شده – نصف پیمانه

* چیپس های شکلاتی – یک چهارم پیمانه


ادامه مطلب...

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:فوندانت شکلاتی, دسر شکلات,

فاندانت شکلاتی

 

 

مواد لازم:

شکلات تلخ (60 یا 70 درصد) ........................... 200 گرم

تخم مرغ ...................................................... 4 عدد

زرده تخم مرغ ................................................ 4 عدد

آرد ............................................................... 200 گرم

کره ............................................................... 200 گرم

شکر ............................................................ 200 گرم

مقداری کره و پودر کاکائو برای پوشاندن قالب

بستنی وانیلی در صورت تمایل


ادامه مطلب...

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه دسر شکلاتی

 

مواد لازم:
پودر کاکائو =۱ قاشق چای خوری
خاکه قند= ۱ قاشق چای خوری
شیر گاو =دو سوم پیمانه / ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ= ۱ عدد
 


ادامه مطلب...

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه ژله با میوه

 

مواد لازم:
پودر ژله موز =1بسته
كمپوت گيلاس =5/1 پيمانه
سيب متوسط =2عدد
آب جوش=1ليوان
آب سرد=1ليوان
طرز تهيه:
هسته گيلاس ها را مي‌گيريم و هر گيلاس را دو قسمت مي كنيم، سيب هارا به شكل زيبايي قاچ مي كنيم.
پودر ژله را در يك ليوان آب جوش خوب حل مي كنيم سپس آب سرد را اضافه مي كنيم. مايع را در ظرف مخصوص ژله مي‌ريزيم سيب ها را در آن مي ريزيم و گيلاس ها را روي سيب ها مي‌گذاريم، ظرف را به مدت 4ساعت در يخچال مي گذاريم.بعد از اينكه ژله بست ظرف را چند ثانيه در آب جوش قرار مي دهيم و در ظرف زيبايي بر مي گردانيم.
مي توانيم مايع ژله را براي هر نفر دريك جام زيبا بريزيم يك قاچ سيب و يك عدد گيلاس درسته در آن بگذاريم سپس در يخچال قرار دهيم.
نكته: نبايد ژله را در جايخي يا فريزر بگذاريم

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:,

دسر برفی

شیر نیم لیتر
شیر خشک 3قاشق غذا خوری
کره 150 گرم
شکر 1و1/4 پیمانه
پودر نارگیل 3 قاشق غذا خوری
موز یک عدد
شیر را می جو شانیم بعد از کمی حرارت دادن شیر خشک را اضافه میکنیم وهم میزنیم.در ظرفی دیگر کره را اب کرده و شکر را اضافه میکنیم اندر هم میزنیم که ته نگیرد .بعد از حدود 5 دقیقه جو شیدن شیر وشیر خشک را به مخلوط کره وشکر اضافه میکنیم وباز هم میزنیم .پودر نارگیل را میریزیم وباز هم میزنیم .موز را رنده کرده و به مواد اضافه میکنیم توجه داشته باشید که کلیه این مراحل باید سریع انجام شود.بعد از اضافه کردن موز 2 دقیقه بعد مواد را از روی حرارت بر میداریم ودر ظرف مورد نظر میریزیم وصاف ونازک میکنیم چون این دسر خیلی شیرین است.بعد از خنک شدن در یخچال قرار می دهیم تا موقع سروکردن.

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه دسر پاناکوتا

 

پاناكوتا دسری خوشمزه است كه به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده كرد.
در نتیجه حالا كه در فصل پاییز هستیم، بهترین انتخاب ژله انار و همچنین دانه‌های میوه انار است. به این صورت، دسر هم ظاهری خوش‌رنگ و لعاب و هم طعم و مزه‌ای دلپذیر خواهد داشت.

 


ادامه مطلب...

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهيه فلافل خوزستاني

 

مواد لازم:
نخود خيس شده =250 گرم
پياز =يك عدد بزرگ
سير= 3 حبه
رب گوجه فرنگي =يك قاشق مربا خوري
سيب زميني آب پز =1 عدد كوچك
ادويه كار ي=2 قاشق چايخوري
فلفل و نمك و زردچوبه= به ميزان دلخواه
 

 


ادامه مطلب...

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه دسر شکلاتی سرد

مواد لازم:
طبقه اول:
بسکویت ساده چای=به مقدار لازم
طبقه دوم:
آب=1 لیوان
شیر خشک نیدو=1 لیوان
تخم مرغ=2 عدد
شکر=2 فنجان
وانیل=کمی
آرد ذرت=1 قاشق غذاخوری
طبقه سوم:
بسکویت ساده=بمقدار لازم
طبقه چهارم:
خامه میهن=1 پاکت
پنیر خامه ای=100 گرم
شکر=3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو=4 قاشق غذاخوری

 

 


ادامه مطلب...

چهار شنبه 3 خرداد 1391برچسب:تیرامیسو, طرز تهیه تیرامیسو,

طرز تهیه تیرامیسو

 

 

تیرامیسو یک دسر خوشمزه و محبوب ایتالیایی می باشد که می توان با تخم مرغ یا بدون تخم مرغ آنرا تهیه کرد. این دسر بسیار راحت و سریع درست می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ آشنا می شوید.

مواد لازم

 
  1. ماسکارپونه یا پنیر خامه ای: 1 پیمانه
  2. پودر شکر: 1.5 پیمانه
  3. قهوه سرد: 2 پیمانه
  4. خامه فرم گرفته: 1 و 1.5 پیمانه
  5. بیسکوئیت لیدی فینگر: 15 عدد
  6. پودر کاکائو و رنده شکلات برای تزئین

     


ادامه مطلب...

سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:,

آموزش جعبه کادو

 


ادامه مطلب...

سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:,

آموزش جعبه کادو

 


ادامه مطلب...

سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:,

آموزش جعبه کادو

 


ادامه مطلب...

سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:,

آموزش ساک دستی کاغذی

طرز ساخت این ساک بسیار ساده و آسان است. این ساک جادار بوده و برای بسته‌بندی هدایا یکجور زیادی استفاده می‌شود. پشت و جلوی کیف را با برچسب‌های مختلف تزئین کنید.
اندازه نهائی: طول ۳۸ سانتی‌متر، عرض ۳۸ سانتی‌متر، ارتفاع ۱۵ سانتی‌متر

- مواد لازم:
کاغذ ضخیم برنجی آبی روشن ۴۶ در ۷۰ سانتی‌متر برای کیف، کاغذ ضخیم برنجی آبی دو تکه ۱۳ در ۲۰ سانتی‌متر برای دسته‌ها، برچسب

 


ادامه مطلب...

سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:,

آموزش جعبه کادو

این نمونه یک طرح منحصر به فرد و استثنائی برای جعبه کادوئی می‌باشد، زیرا این جعبه نه تنها بسته کادوئی شما را کاملاً محفوظ نگه می‌دارد بلکه سبب جلب توجه دیگران نیز می‌شود.
اندازه نهائی: کف جعبه ۱۵ سانتی‌متر مربع، بالای ذوزنقه ۹ سانتی‌متر مربع، ارتفاع ۴ سانتی‌متر

- مواد لازم:
کاغذ ضخیم سفید ۳۶ در ۵۱ سانتی‌متر، برچسب

 


ادامه مطلب...

سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:,

جعبه کادویی

آموزش جعبه کادویی


ادامه مطلب...

سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:,

جعبه

از کاغذهای سفید و صورتی استفاده کرده و این جعبه را که برای بستهبندی کلوچه و آبنبات مناسب میباشد، بسازید.
اندازه نهائی: یک لبه کف جعبه ۱۰ سانتیمتر، ارتفاع ۹ سانتیمتر
- مواد لازم:
کاغذ ضخیم صورتی و سفید هر کدام ۳۰ در ۳۰ سانتیمتر برای قسمت بالا، کاغذ ضخیم صورتی و سفید هر کدام ۱۸ در ۱۸ سانتیمتر برای پائین، ربان سفید و قرمز هر کدام بهطول ۳۰ سانتیمتر.



ادامه مطلب...

سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:,

الگوی عروسک دلقک

دلقک پارچه ای. الگوی دلقک

 

 

 

 

 

 

 

سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:,

الگوی عروسک سگ

الگوی سگ پارچه ای . الگوی سگ پولیش. الگوی سگ. الگوی عروسک سگ


ادامه مطلب...

سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:,

الگوی عروسک پاندا

پاندا پولیشی. پاندا پارچه ای.عروسک  پاندا خز. الگوی عروسک پاندا


ادامه مطلب...

سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:,

الگوی عروسک خرگوش

خرگوش پولیشی. خرگوش با پولیش. الگوی خرگوش پارچه ای. الگوی خرگوش عروسکی


ادامه مطلب...

سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:,

الگوی عروسک خرسی

الگوی خرس.الگوی خرس پولیشی.خرس پولیشی. خرس پارچه ای. الگوی خرس پارچه ای


ادامه مطلب...

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

کیک نسکافه و گردو

مواد لازم:

۱. نسکافه ۱ قاشق مرباخوری

۲. آب یک قاشق سوپخوری

۳. کره ۱۸۰ گرم

۴. شکر ۱۸۰ گرم

۵. تخم مرغ ۳ عدد

۶. آرد ۱۶۰ گرم

۷. نشاسته ۲۰ گرم

۸. بکینک پودر ۲ قاشق مرباخوری

 

مواد لازم برای تهیه کرم کیک نسکافه و گردو:

۱. کره ۱۲۰ گرم

۲. پودر قند ۲۵۰ گرم

۳. آب ۲ قاشق مرباخوری

۴. نسکافه ۴ قاشق مرباخوری

۵. گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم

۶. چند گردوی نصفه برای تزئین کیک

 

طرز تهیه :

۱. کره و شکر را بزنید تا کرم رنگ شود.

۲. تخم مرغها را دانه دانه به آن افزوده و بهم بزنید.

۳. آرد الک شده - نشاسته و بکینک پودر را کم کم به آن اضافه نمائید.

۴. نسکافه را در یک قاشق سوپخوری آب حل کرده و به مایه اضافه کنید.

۵. مایه را در یک قالب چرب شده کیک بریزید.

۶. قالب کیک را در یک فر گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد روی طبقه وسط فر به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.

۷. پس از سرد شدن کیک را به سه قسمت از عرض تقسیم کنید.

 

طرز تهیه کرم کیک نسکافه و گردو :

۱. کره و ۲۰۰ گرم پودر قند را خوب به هم بزنید و کم کم نسکافه حل شده در آب را به آن اضافه نمایید.

۲. نصف کرم را با گردوی خرد شده مخلوط کرده و روی نصف کیک مالیده و نصف دیگر کیک را روی آن قرار دهید.

۳. ۵۰ گرم پودر قند را روی کیک بپاشید و بقیه کرم را در خامه پاش ریخته و به دلخواه تزئین کنید و در آخر تکه های گردو را روی آن تزئین کنید.

کیک آماده است . نوش جان

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

کیک شکلاتی موکا

مواد لازم


شکلات تلخ شیرین ( شکلات 70درصد )=300 گرم
گردوی خرد شده=200 گرم
آرد=150گرم
شکلات چیپسی=100 گرم
پودر کاکائو=20 گرم
نمک =یک پنسه
پودر  قهوه اسپرسو=2 ق.چ
تخم مرغ=5 عدد
شکر=250 گرم
روغن مایع ( روغن کانولا بهتره )=4/1 لیتر
مواد لازم برای مایع شکلات رویه کیک:
شکلات شیری= 200 گرم
خامه =200 گرم
پودر کاکائو=1ق.چ


طرز تهیه


شکلات تخته ای تلخ را روی بخار آب کتری ذوب کنید.
در یک کاسه آرد ، گردو، شکلات چیپسی ،کاکائو، نمک و پودر اسپرسو را مخلوط کنید.در یک کاسه دیگر تخم مرغ و شکر را با همزن به سرعت بزنید تا کرم رنگ شود.سپس روغن را کم کم اضافه کنید.مخلوط حاصل را با شکلات ذوب شده کم کم هم دما کرده و سپس تمام شکلات را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مخلوط آرد را به ترکیب تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. زیاد هم نزنید.کف یک سینی مستطیل را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را روی آن بریزید و دقت کنید که به صورت یکنواخت پخش شود. سپس سینی را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید.سپس خارج کنید و اجازه دهید که سرد شود. پس از سرد شدن با چاقو به قطعات مربعی برش دهید.
برای تهیه رویه شکلاتی در یک ماهیتابه کوچک خامه را با ملایمت حرارت دهید تا آب شود. سپس شکلات شیری رنده شده را به آن اضافه کنید. سریع هم بزنید که مخلوط ته نگیرد.وقتیکه به اندازه کافی غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.پس از کمی خنک شدن بر روی کیک بریزید و در یخچال قرار دهید تا مایع شکلات رویه کاملا بندد.
قبل از سرو روی آن پودر کاکائو الک کنید و با چای یا قهوه داغ سرو کنید.

 

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

کیک خامه

مواد لازم

 
▪ یک دوم فنجان آرد کیک
▪ یک دوم قاشق چای خوری نمک
▪ یک فنجان کره آب شده
▪ یک دوم فنجان شکر
▪ ۶ عدد تخم مرغ
▪ یک قاشق غذاخوری وانیل
▪ یک فنجان خامه


طرز تهیه


فر را از قبل با حرارت ۳۲۵ درجه گرم کنید. کره و آرد را با هم مخلوط (آرد را باید از قبل الک کنید) و سپس شکر را به آن اضافه کنید (حدود ۳ تا ۴ دقیقه به هم بزنید). هرچند دقیقه یک تخم مرغ به مخلوط اضافه کنید و آنقدر خوب به هم بزنید که مخلوط یکدست شود.
وانیل را و سپس خامه را به آن اضافه کنید. مخلوط را داخل قالب بریزید و حدود ۳۸ تا ۴۰ دقیقه آن را در فر بپزید. بگذارید تا ۱۵ دقیقه سرد شود. آنگاه سرو کنید.

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

کیک سیب معطر

مواد لازم‌


▪ روغن‌ زیتون‌: ۳ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ شكر دانه‌ ریز یا آسیاب‌ شده‌: سه‌ چهارم‌ فنجان‌
▪ تخم‌ مرغ‌ زده‌ شده‌: ۲ عدد
▪ اسانس‌ وانیل‌: ۱ قاشق‌ چایخوری‌
▪ آرد الك‌ شده‌: ۱ لیوان‌
▪ ادویه‌ پای‌ سیب‌: یك‌ و یك‌ دوم‌ قاشق‌چایخوری‌
▪ سیب‌ ورقه‌ شده‌ و بخارپز: ۴۰۰ گرم‌
▪ پوست‌ لیموترش‌ رنده‌ شده‌: ۱ قاشق‌چایخوری‌
▪ كشمش‌ پلویی‌: یك‌ دوم‌ لیوان‌


طرز تهیه‌


ابتدا روغن‌ و شكر را در یك‌ كاسه‌ بزرگ‌مخلوط كرده‌ و وانیل‌ و تخم‌ مرغ‌ها را به‌ آن‌ اضافه‌كنید. آنگاه‌ آرد و ادویه‌ را در یك‌ كاسه‌ ریخته‌ ومخلوط كنید و همچنین‌ سیب‌، پوست‌ لیمو وكشمش‌ را نیز به‌ همین‌ ترتیب‌ مخلوط كنید. درمرحله‌ بعد، از مخلوط آرد و مخلوط سیب‌ به‌تناوب‌ به‌ مخلوط تخم‌ مرغ‌ اضافه‌ كنید. سپس‌مخلوط را در یك‌ ظرف‌ كیك‌ به‌ قطر ۲۲/۵سانتی‌ متر و ارتفاع‌ ۱ سانتی‌ متری‌ كه‌ قبلا آن‌ راچرب‌ كرده‌اید بریزید. در مرحله‌ آخر ظرف‌ را باحرارت‌ ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه‌ فارنهایت‌ و به‌ مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ بگذارید بپزد، تازمانی‌ كه‌ سطح‌ كیك‌ طلایی‌ رنگ‌ شود. نكته‌ قابل‌توجه‌ اینكه‌، قبل‌ از خارج‌ كردن‌ كیك‌ از قالب‌، ۵دقیقه‌ صبر كنید تا خنك‌ شود.
● ارزش‌ غذایی‌:
▪ كالری‌: ۱۸۱ كیلوكالری‌
▪ چربی‌: ۵/۳ گرم‌
▪ كلسترول‌: ۳۳ میلی‌گرم‌
▪ فیبر: ۰/۳ گرم‌

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

کیک شوکو هالیک

مواد لا زم


▪ ۱ بسته پودر شکلا ت ۱
▪ بسته پودر پودینگ شکلا تی
▪ شیر ۱ پیمانه
▪ کرم ۲/۱ پیمانه
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪ شکلات تخته ای ۱
▪ پاکت گردوی خرد شده ۱ پیمانه


طرز تهیه


فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم . قالب را چرب می کنیم . پودر پودینگ و پودر کیک شکلا تی و شیر و کرم و تخم مرغها را در ظرف بزرگی خوب مخلوط می کنیم و در روی حرارت ملا یم قرار می دهیم تا خوب با هم ترکیب شوند و سپس در روی حرارت بالا برای ۲ دقیقه قرار می دهیم . گردو و شکلا ت را هم به مایه اضافه می کنیم و قاطی می کنیم . مایه آماده شده را در قالب میریزیم و می گذاریم برای ۵۵ تا ۲۵ دقیقه در فر بماند. سپس کیک را از فر بیرون آورده و میگذاریم برای ۲۰ دقیقه بماند تا سرد شود. میتوانیم روی آنرا با شکر و توت فرنگی تزیین کنیم.

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

کیک خانگی

مواد لازم‌


▪ كره‌: (نرم‌ شده‌ در دمای‌ اتاق‌) ۱۲۵ گرم‌
▪ وانیل‌: نصف‌ قاشق‌ چای‌خوری‌
▪ شكر: نصف‌ لیوان‌
▪ تخم‌مرغ‌: ۲ عدد
▪ آرد: ۱/۵ لیوان‌
▪ بیكینگ‌پودر: ۲ قاشق‌ مرباخوری‌
▪ شیر: یك‌ سوم‌ لیوان‌
برای‌ طراحی‌ كیك‌ به‌ شكل‌ خانه‌، ابتدا باید كیك‌اسفنجی‌ یا كیك‌ كره‌ای‌ كه‌ طرز تهیه‌ آن‌ را در ذیل‌می‌خوانید، تهیه‌ كنید


طرز تهیه‌


۱) كره‌ و وانیل‌ را با همزن‌ می‌زنیم‌ تا حالت‌ كرم‌پیدا كند.
۲) شكر را به‌ كره‌ افزوده‌ و هم‌ می‌زنیم‌ (به‌ مدت‌۵ دقیقه‌).
۳) تخم‌مرغ‌ها را یكی‌ یكی‌ اضافه‌ كرده‌ و هم‌زدن‌ را ادامه‌ می‌دهیم‌.
۴) آرد و بیكینگ‌پودر را با هم‌ مخلوط می‌كنیم‌.
۵) شیر و آرد را كم‌كم‌ و در دو مرحله‌ به‌ مخلوطكره‌ و شكر می‌افزاییم‌.
۶) قالب‌ مربع‌ شكلی‌ را در اندازه‌ ۲۰ سانتی‌مترانتخاب‌ می‌كنیم‌، مواد كیك‌ را پس‌ از چرب‌ كردن‌قالب‌، درون‌ آن‌ می‌ریزیم‌ و در فر كه‌ از ۱۵ دقیقه‌قبل‌ در دمای‌ ۱۷۵ درجه‌ سانتی‌گراد گرم‌ شده‌،می‌گذاریم‌ تا بپزد.
۱) برای‌ تهیه‌ این‌ كیك‌ به‌ ۳ تكه‌ كیك‌ به‌ شكل‌مربع‌ به‌ ضلع‌ ۲۰ سانتی‌متر (برای‌ درست‌ كردن‌دیوارهای‌ خانه‌)، دو تكه‌ كیك‌ مستطیلی‌ به‌ ابعاد۱۰‚۲۰ سانتی‌متر جهت‌ پوشاندن‌ سقف‌ ۸۰ گرم‌خامه‌ شیرین‌ شده‌ و تكه‌هایی‌ از آناناس‌ نیاز داریم‌.
۲) سه‌ قطعه‌ كیك‌ مربع‌ شكل‌ را روی‌ هم‌ قرارداده‌ و كناره‌های‌ آن‌ را با رنده‌ صاف‌ می‌كنیم‌.
۳) لابه‌ لای‌ كیك‌ها را با خامه‌ فرم‌ گرفته‌ وتكه‌هایی‌ از آناناس‌ می‌پوشانیم‌.
۵) از خامه‌ فرم‌ گرفته‌ برداشته‌ و كناره‌های‌ كیك‌و سپس‌ روی‌ كیك‌ را با صاف‌كن‌ صاف‌ می‌كنیم‌.
۶) دو تكه‌ مستطیل‌ را به‌ صورت‌ زاویه‌دار كنار هم‌قرار می‌دهیم‌ تا سقف‌ را بسازیم‌. بین‌ این‌ دو تكه‌ رابا خرده‌های‌ كیك‌ و خامه‌ پر كرده‌ و روی‌ تكه‌ها رانیز با خامه‌ فرم‌ گرفته‌ صاف‌ می‌كنیم‌.
۷) روی‌ كیك‌ را با نی‌ شور و شكلات‌های‌ رنگی‌ به‌دلخواه‌ تزیین‌ می‌كنیم‌.
▪ توجه‌: معمولا كیك‌ كره‌ای‌ را یك‌ روز قبل‌ تهیه‌می‌كنند تا طراحی‌ و برش‌ كیك‌ به‌ اشكال‌ مختلف‌به‌ راحتی‌ انجام‌ شود.

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه خامه کیک

دستور تهیه

برای هر ۷۵ گرم خامه یک قاشق سوپخوری خاکه قند (در حدود ۲۵ گرم) در نظر می‌گیریم خامه و خاکه قند را مخلوط می‌کنیم و ظرف خامه را روی یخ می‌گذاریم و خامه را می‌زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد (فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی خامه را خط بیاندازیم خط قاشق محو نشود، در صورتی‌ که خامه را پیش از حد فرم گرفتن بزنیم کره میشود) ممکن است به این خامه مقداری سفیده تخم‌مرغ مخلوط کنیم در این صورت به نسبت هر ۷۵ گرم خامه یک عدد سفیده تخم‌مرغ در نظر می‌گیریم. سفیده را جداگانه آنقدر می‌زنیم تا سفت شود به‌طوری که از تخم‌مرغ زنی نریزد، به نسبت هر دو سفیده تخم‌مرغ یک قاشق سوپخوری خاکه قند با آن مخلوط می‌نمائیم و این سفیده را کم کم داخل خامه زده شده می‌ریزیم خوب مخلوط می‌کنیم

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

کیک شکلاتی با خامه گیلاس

مواد لازم


▪ پودر كاكائو: ۱۰۰ گرم‌
▪ كره‌: ۲۵۰ گرم‌
▪ آرد: ۵۰۰ گرم‌
▪ آب‌: ۵۰۰ میلی‌لیتر
▪ روغن‌ گیاهی‌: ۲۵۰ میلی‌لیتر
▪ شكر: ۷۵۰ گرم‌
▪ تخم‌ مرغ‌: ۴ عدد
▪ بیكینگ‌ پودر: ۳۰۰ گرم‌
▪ ماست‌ چكیده‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ خامه‌ وانیلی‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ مربای‌ گیلاس‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ شكلات تخته ای : ۳۰۰ گرم


طرز تهیه‌


پودر كاكائو، كره‌، آب‌ و روغن‌ را بجوشانید.سپس‌ داخل‌ یك‌ كاسه‌ بریزید و تكه‌های‌ شكلات‌تخته‌ای‌ و شكر را اضافه‌ كنید. آنقدر بهم‌ بزنید تاكاملا سرد شود.
تخم‌ مرغ‌ها را در ظرفی‌ ریخته‌ و آرد وبیكینگ‌ پودر را الك‌ كرده‌ و به‌ تخم‌ مرغ‌ها اضافه‌كنید آن‌گاه‌ ماست‌ را هم‌ به‌ مواد اضافه‌ كرده‌ وخوب‌ مواد را هم‌ بزنید سپس‌ این‌ مواد را به‌موادتان‌ كه‌ شامل‌ پودر كاكائو و كره‌ و روغن‌ و آب‌بود اضافه‌ كرده‌ تمام‌ این‌ مواد را به‌ خوبی‌ با هم‌مخلوط كرده‌ مخلوط آماده‌ را در قالب‌ كیك‌پذی‌ بریزید و در فر با حرارت‌ ۱۷۰ درجه‌ سانتی‌گراد یا ۳۲۵ درجه‌ فار نهایت‌ در طبقه‌ بالای‌ فر به‌مدت‌ ۴۵ دقیقه‌ قرار دهید. زمانی‌ كه‌ كیك‌ كاملاپف‌ كرد و طلایی‌ شد كیك‌ ما آماده‌ است‌.
بعد از اینكه‌ كیك‌ كاملا سرد شد آن‌ را وسطظرف‌ مورد نظر قرار داده‌ و اطراف‌ آن‌ را با خامه‌بپوشانید، گیلاس‌ها را یكی‌ یكی‌ روی‌ خامه‌هابچینید برای‌ تزیین‌ سطح‌ كیك‌ هم‌ می‌توانید ازشكلات‌ سفید رنده‌ شده‌ استفاده‌ كنید.

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

کیک ساده برای تولد

مواد لازم


▪ آردسفید تازه: دو لیوان
▪ روغن یك لیوان
▪ شیر: یك لیوان
▪ شكر: یك لیوان
▪ تخم مرغ: سه عدد
▪ بیكینگ پودر: دو قاشق چای خوری


طرز تهیه

ابتدا آرد را به همراه بیكینگ پودر یك بار الك كنید. شكر و تخم مرغ را در ظرفی با چنگال یا همزن برقی بزنید تا خوب سفت و سفید شود. سپس روغن، شیر، آرد و بیكینگ پودر را در آن بریزید و چند بار هم بزنید.
اكنون می توانید قالب كیك را چرب كنید و كمی آرد در كف و اطراف آن بپاشید. مایه كیك را در قالب بریزید. حال فر را گرم كنید و مدت ۳۰ دقیقه كیك را در درجه حرارت ۱۶۰ در فر قرار دهید. وقتی كیك پخت و سرد شد، آن را با خامه فرم گرفته، تزیین كنید.

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه کیک سیب نروژی

مواد لازم

برای تهیه خمیر
آرد الك شده: ۲ فنجان
بكینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
كره: ۱ دوم فنجان
نمك: ۱ چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده: ۱ عدد
آب: ۲ قاشق سوپخوری
پودر قند: ۱ دوم فنجان
وانیل: ۱ چهارم قاشق چایخوری
●مواد لازم برای داخل كیك:
سیب بزرگ: ۳ عدد
شكر: ۱ چهارم فنجان
رنده پوست لیمو ترش: ۱ قاشق چایخوری
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه


سیب ها را پوست كنده و به ورقه های نیم سانتیمتری بریده و با شكر و پوست لیمو و آب لیموترش بپزید. وقتی پخت، آن را آبكش كنید و بگذارید كاملا" خنك شود. كره را داخل مواد خشك نموده و با نوك چنگال مخلوط نمائید و در داخل ذرات آرد مخلوط كنید ولی نباید كره آب شود. سپس آب و تخم مرغ و وانیل را اضافه كرده، مخلوط نمائید و آن را ورز دهید. سپس ۲ سوم از خمیر را در قالب گرد ۲۳ سانتیمتری كه قبلا" چرب شده بیندازید و آن را با فشار دست به شكل و اندازه قالب باز كنید. سپس مایه سیب را روی آن بگذارید. بقیه خمیر را با وردنه باز كنید و به صورت نوارهای دو سانتیمتری ببرید و این نوارها را به صورت حصیرباف روی سیب قرار دهید. سپس آن را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه بپزید

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

طر تهیه کیک شکلات

مواد لازم

۲۷۵ گرم شكلات تلخ (۶۰درصد)

- ۲۵ گرم شكلات تلخ برای تزئین

- ۱۷۰ گرم شیر تغلیظ شده

- ۳۰۰ گرم بیسكویت سبوس دار (دیجستیو)

- ۱۲۵ گرم مغز فندق بوداده.

طرز تهیه

شكلات را با حرارت دادن در مایكروفر یا به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب كنید و شیر تغلیظ شده را با شكلات مخلوط كنید. مغز فندق و بیسكویت ها را خرد كنید. قطعات فندق و بیسكویت را به مخلوط شكلات اضافه كنید. این مخلوط را در یك قالب مستطیل شكل مخصوص كیك صبحانه بریزید و در یخچال قرار دهید تا یك شب بماند. پس از اینكه شكلات كاملاً سفت شد آن را از قالب خارج كنید و به صورت برش های باریك ببرید. شكلاتی كه برای تزئین كنار گذاشته بودید رنده كنید و رنده شكلات را روی كیك شكلات بریده شده بریزید و سرو نمایید.

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه خامه کیک

دستور تهیه

برای هر ۷۵ گرم خامه یک قاشق سوپخوری خاکه قند (در حدود ۲۵ گرم) در نظر می‌گیریم خامه و خاکه قند را مخلوط می‌کنیم و ظرف خامه را روی یخ می‌گذاریم و خامه را می‌زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد (فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی خامه را خط بیاندازیم خط قاشق محو نشود، در صورتی‌ که خامه را پیش از حد فرم گرفتن بزنیم کره میشود) ممکن است به این خامه مقداری سفیده تخم‌مرغ مخلوط کنیم در این صورت به نسبت هر ۷۵ گرم خامه یک عدد سفیده تخم‌مرغ در نظر می‌گیریم. سفیده را جداگانه آنقدر می‌زنیم تا سفت شود به‌طوری که از تخم‌مرغ زنی نریزد، به نسبت هر دو سفیده تخم‌مرغ یک قاشق سوپخوری خاکه قند با آن مخلوط می‌نمائیم و این سفیده را کم کم داخل خامه زده شده می‌ریزیم خوب مخلوط می‌کنیم.

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

نکاتی بای طبخ کیک

در مورد شیرینی‌ها و طبخ آنها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
شیرینی‌پزی کاری است که هم علم است و هم هنر در آن به‌کار رفته است و اگر بخواهیم نتیجه مطلوبی به‌دست بیاوریم باید سه نکته ذیل را کاملاً رعایت نمائیم:
۱- موادی که انتخاب میکنیم و به‌کار می‌بریم باید بهترین و مرغوب‌ترین اجناس باشند.
۲- مواد و وسایل باید به‌طور صحیح انتخاب شود.
۳- نوع و مقدار موادی که به‌کار می‌رود باید طبق دستوری که داده شده انتخاب و به‌کار برده شود مهم‌ترین موادی که در شیرینی نیز به‌کار برده می‌شود عبارت است از کره یا روغن، آرد مواد شیرینی مایع، مواد تخمیر کننده.
۴- روغن یا کره به شیرینی یک مزه خوب می‌دهد و آن را مغذی می‌نماید هر نوع روغن یا کره که در دستور شیرینی داده می‌شود باید همان را با دقت زیادی انتخاب کنیم زیرا نتیجه کاملاً بستگی به انتخاب آن دارد روغن یا کره باید از بهترین نوع یعنی نباید عطر یا بوئی داشته باشد تا بوی مواد دیگر که لازم است در شیرینی بماند از بین نبرد.
البته اگر شیرینی با کره درست شده باشد واضح است که زودتر از شیرینی با روغن درست می‌شود حالت ماندگی پیدا می‌کند زیرا کره که در شیرینی است دارای دوغ است و آن دوغ که مانده می‌شود مزه بدی به شیرینی خواهد داد پس اگر شیرینی با کره درست شود باید زودتر آن را مصرف نمود و یا در یخچال نگاهداری شود.
شیرینی‌هائی که با روغن بسیار خوب تهیه می‌شود برای مدت زیادی می‌توان آن را نگاهداری کرد.
آرد: اگر در دستور شیرینی گفته شود که از آرد نان استفاده کنید به‌راحتی می‌توان از آرد معمولی مصرف کنیم ولی اگر در دستور شیرینی مخصوصاً قید شود آرد سفید باید با همان آرد سفید شیرینی را درست کنیم می‌دانیم که آرد معمولی از گندم سفت تر درست می‌شود ، این است که شاید برای بعضی شیرینی‌ها خوب نیست.
مواد شیرینی: اساساً مغذی و مقوی بودن شیرینی‌جات همان مواد شیرینی است که در آن مصرف می‌شود.
مواد شیرینی از نی شکر یا چغندر به‌دست می‌آورند و می‌توان از آن استفاده کرد. ولی روی‌هم‌رفته مواد شیرینی که در شیرینی پزی به‌کار برده می‌شوند عبارتند از شکر سفید، شکر سرخ، پودر قند ، شیرینی عسل و یا شهد غلیظ می‌باشد.
معمولاً شکر سرخ و شکر سفید را می‌توان به‌جای هم مصرف نمود ولی در مورد پودر قند و شهد غلیظ این‌طور نیست و هر کدام که در دستور ذکر شود باید همان را به‌کار برد.
مایع: مایعی که غالباً در شیرینی به‌کار برده می‌شود عبارتند از شیر، آب و یا آب میوه می‌باشد.
البته در مورد شیرینی می‌توان از شیر خشک نیز استفاده نمود در صورتی‌که طبق دستوری که برای شیر خشک نوشته شده است باید آن را به‌صورت شیر کامل در بیاوریم شیرهای غلیظ را که دارای شیرینی است نمی‌توان به‌جای شیر معمولی به‌کار برد.
مواد تخمیر کننده: این مواد برای داخل کردن هوا در خمیر است و بنابراین برای پف کردن شیرینی یا نان به‌کار برده می‌شوند عبارتند از بکینگ پودر، خمیر ترش، کرم دو تارتر، ماست و جوش شیرین.
در مورد کیک‌ها و طبخ آنها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
۱- در فر را نباید باز کنیم تا موقعی که کیک درست شود.
۲- سفیده تخم مرغ را اگر با کمی قند سائیده مخلوط کنیم اگر هم بماند پف آن نمی‌خوابد.
۳- اگر تخم مرغ زنی برقی داشتیم به‌راحتی می‌توانیم تخم مرغ‌ها را خوب بزنیم.
۴- کره و تخم مرغ را باید یک‌ساعت قبل از یخچال بیرون بیاوریم برای اینکه کره که در یخچال است سفت و نرم کردن آن مشکل است و تخم مرغ هم باید حرارت طبیعی را داشته باشد.
۵- کیک را نباید داغ از قالب بیرون آورد بلکه باید در محل معمولی یعنی در اطاقی دور از جریان گذارد تا خنک بشود آنگاه کیک را در ظرف مناسبی بر گردانید تا خنک بشود آنگاه کیک را در ظرف مناسبی بر گردانید مگر بعضی از کیک‌ها که در دستور گفته می‌شود که باید فوری پس از بیرون آوردن از فر آن را بر گردانیم.
۶- اگر خواستیم میوه‌های خشک و یا کشمش در مایه بریزیم باید میوه خشک را در سینی ریخته قدری در فر بگذاریم تا گرم شود سپس در آرد بغلطانیم آنگاه در مایه کیک بریزیم.