دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه نان اگردک |
 |
طرز تهيه
يكي از تخممرغها را با چنگال زده و با كمي شير مخلوط ميكنيم، دو تا سه قاشق روغن را نيز اضافه ميكنيم. شكر را در باقيمانده شير ولرم افزوده سپس تخممرغ ديگر را به آن ميافزاييم. نمك، دارچين و كمي زردچوبه را در يك ليوان آرد ريخته، الك كرده و به مواد اضافه ميكنيم. يك چانه خمير نانوايي يا يك قاشق خمير ترش را در اين مرحله به مايه مخلوط كرده، هم ميزنيم، مابقي آرد را كمكم اضافه كرده، مخلوط ميكنيم تا آنجايي كه خمير به دست نچسبد و لطيف هم باشد. دو ساعت استراحت داده تا خمير ور بيايد سپس روي تخته آرد پاشيده و به ضخامت دو لواش از خمير باز كرده و در روغن داغ سرخ ميكنيم. در صورت تمايل يك قاشق شكر روي خمير ميپاشيم ميتوان اين نان را به مقدار بيشتري تهيه و در فريزر نگهداري كرده و براي ميان وعده بچهها در مدرسه استفاده نمود
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|