دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه رولت گل سرخ |
 |
طرز تهيه
تمام مواد لازم براي خمير را باهم مخلوط كرده و در يك كيسه نايلوني در حدود دو ساعت قرار ميدهيم تا بماند. پس از گذشت اين زمان خمير را با وردنه باز كرده و از موادمان كه شامل؛ گلسرخ، گردو، خاك قند و دارچين است وسط آن ريخته بعد مثل باقلوا روي آن را ميبنديم و روي سيني ميگذاريم با چاقو مثل رولت آن را ميبريم. روغن را داغ كرده و روي آن ميريزيم و درون فر با 300 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه ميگذاريم تا كاملا پخته و روي آن طلايي شود. سپس شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا كمي غليظ شود. زماني كه سيني را از فر خارج كرديم و شيريني سرد شد، روي آن شربت ريخته و ميگذاريم تا كاملا سرد شود.
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|