دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه شیرینی نارنجکی |
 |
طرز تهيه
تخممرغ را زده، ماست را اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم. آرد را اضافه كرده و دوباره مخلوط را زده تا گلولهگلوله نشود. جوششيرين را افزوده و نيمي از زعفران را با مايع مخلوط ميكنيم. روغن را داغ كرده و با قاشق از مايع حاضر شده در روغن مياندازيم تا سرخ شود. شكر، آب و نيم ديگر زعفران را حرارت داده تا قوام بيايد سپس شيرينيهاي سرخ شده را در شربت انداخته تا به خرد مواد برود
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|