دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه رشته به رشته |
 |
طرز تهيه
رشتهها را به اندازه 20×20 برش زده و داخل آن، يك قاشق سوپخوري از مواد مخلوط شده خاكقند، هل و گردو ميريزيم و مانند دلمه برگمو ميپيچيم و در روغن سرخ ميكنيم و پنج دقيقه بعد، رشتهها را كه به رنگ طلايي درآمده است، داخل شربت قرار ميدهيم و از وسط به دو قسمت مساوي تقسيم كرده و براي تزئين از پسته آسيابشده استفاده ميكنيم.
براي درست كردن شربت، شكر، آب و زعفران را روي حرارت ملايم قرار داده تا قوام بيايند.
نكته: رشته به رشته در قناديها موجود است.
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|