خانه هنر
خانه هنر
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

____________________
دسته بندی

عروسک

نقاشی موزاییک(معرق کاشی)

ویترای (نقاشی روی شیشه)

نقش برجسته سفال

بافتنی و قلاب بافی

عکس دکوراسیون

سوخته نگار

پیکرتراشی چوب (مجسمه چوبی)

گلدوزی و روبان دوزی

هنر پرورش کودک خلاق و باهوش

کیک و شیرینی

انواع کرم و خامه برای کیک و شیرینی

تزئینات عروسی

جعبه های کادویی

دسر

غذا

____________________
آرشیو

خرداد 1391

ارديبهشت 1391

____________________
مطالب اخیر

کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه
پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص
کیک میوه ای سریع و راحت
کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق
دسر فرانسوی
کیک شکلات
کلوچه شکلاتی
فاندانت شکلاتی
طرز تهیه دسر شکلاتی
طرز تهیه ژله با میوه
دسر برفی
طرز تهیه دسر پاناکوتا
طرز تهيه فلافل خوزستاني
طرز تهیه دسر شکلاتی سرد
طرز تهیه تیرامیسو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش ساک دستی کاغذی
آموزش جعبه کادو

____________________
نویسنده

راضیه

____________________
لینک ها

حمل ماینر از چین به ایران

حمل از چین

بوق دوچرخه

الوقلیون

یکانسر

آی کیو مگ

____________________
لینک ها

تجربه عشق

لیلی و مجنون

ردیاب خودرو


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خانه هنر و آدرس inana.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 13
بازدید هفته : 35
بازدید ماه : 176
بازدید کل : 87452
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه کیک باقلوا

مواد لازم


آرد 300 گ

پودر بادام 300 گ

شکر 300 گ

کره نرم 300 گ

تخم مرغ 5 عدد متوسط

جوش شیرین 2/1 ق چ

نمک 8/1 ق چ

پودر هل 2 ق چ

گلاب 2/1 پیمانه

پودر پسته جهت تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای شربت :

شکر 2 پ

آب 1 پ

گلاب 2/1 پ

عسل 2 ق س

 
طرز تهیه


ابتدا یک قالب 30 در 40 را کاملاً با کره یا روغن جامد چرب کنید و کنار بگذارید. فر را روشن نموده بادرجه 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم نمایید کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار 30 ثانیه بزنید سپس مواد خشک ( آرد ، جوش شیرین،نمک ، هل ) را با هم مخلوط کرده و به همراه گلاب به نسبت اضافه کنید و در آخر پودر بادام را نیز اضافه نمایید بعد مواد را داخل سینی ریخته در فر به مدت 50 دقیقه بپزید پس از آن از فر خارج کرده اجازه دهید تا کیک کاملاً خنک شود . بعد از سرد شدن کیک ، شربت را آماده نمایید و داغ داغ روی کیک سرد شده بریزید اجازه دهید کیک یک شب بماند سپس آن را به دلخواه برش داده و روی هر برش کمی پودر پسته بپاشید. طرز تهیه شربت : آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید بعد از اینکه شکر حل شد شعله را زیاد کرده و بعد عسل را اضافه کنید بعد از اینکه یکی دو جوش زد گلاب را اضافه نمایید در مجموع 5 دقیقه زمان برای تهیه شربت مورد نیاز می باشد.

نکته : شربت را داغ داغ روی کیک سرد شده بریزید. کیک حتماً یک شب بماند بعد برش دهید .



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: