خانه هنر
خانه هنر
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

____________________
دسته بندی

عروسک

نقاشی موزاییک(معرق کاشی)

ویترای (نقاشی روی شیشه)

نقش برجسته سفال

بافتنی و قلاب بافی

عکس دکوراسیون

سوخته نگار

پیکرتراشی چوب (مجسمه چوبی)

گلدوزی و روبان دوزی

هنر پرورش کودک خلاق و باهوش

کیک و شیرینی

انواع کرم و خامه برای کیک و شیرینی

تزئینات عروسی

جعبه های کادویی

دسر

غذا

____________________
آرشیو

خرداد 1391

ارديبهشت 1391

____________________
مطالب اخیر

کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه
پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص
کیک میوه ای سریع و راحت
کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق
دسر فرانسوی
کیک شکلات
کلوچه شکلاتی
فاندانت شکلاتی
طرز تهیه دسر شکلاتی
طرز تهیه ژله با میوه
دسر برفی
طرز تهیه دسر پاناکوتا
طرز تهيه فلافل خوزستاني
طرز تهیه دسر شکلاتی سرد
طرز تهیه تیرامیسو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش ساک دستی کاغذی
آموزش جعبه کادو

____________________
نویسنده

راضیه

____________________
لینک ها

حمل ماینر از چین به ایران

حمل از چین

بوق دوچرخه

الوقلیون

یکانسر

آی کیو مگ

____________________
لینک ها

تجربه عشق

لیلی و مجنون

ردیاب خودرو


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خانه هنر و آدرس inana.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 10
بازدید هفته : 44
بازدید ماه : 185
بازدید کل : 87461
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه قطاب عسلی

مواد لازم


ماست 2/1 پیمانه
نمک 8/1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 و 2/1 پیمانه
عسل یک قاشق سوپخوری
کره 2/1 پیمانه
هل یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل قطاب :
گردو یا بادام پودر شده یک پیمانه
عسل 1 تا 2 قاشق سوپخوری

 
طرز تهیه


ماست – کره و زرده را با هم مخلوط کرده ، کمی می زنیم بعد نمک و هل و عسل را می افزاییم. کم کم آرد را اضافه می کنیم تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد ، خمیر را یک ساعت داخل یخچال گذاشته ، سپس آن را روی یک سطح صاف پهن می نماییم به قطر نیم سانت با یک قالب گرد قالب می زنیم. مواد داخل قطاب را که شامل گردو و عسل بود با هم کاملا" مخلوط نموده از آن به میزان لازم وسط خمیر گذاشته خمیر را می پیچیم در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم (قبل از گذاشتن داخل فر یک زرده تخم مرغ را با کمی نمک می زنیم و برس روی شیرینی می کشیم تا شیرینی ها بعد از پخت طلایی شوند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: