خانه هنر
خانه هنر
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

____________________
دسته بندی

عروسک

نقاشی موزاییک(معرق کاشی)

ویترای (نقاشی روی شیشه)

نقش برجسته سفال

بافتنی و قلاب بافی

عکس دکوراسیون

سوخته نگار

پیکرتراشی چوب (مجسمه چوبی)

گلدوزی و روبان دوزی

هنر پرورش کودک خلاق و باهوش

کیک و شیرینی

انواع کرم و خامه برای کیک و شیرینی

تزئینات عروسی

جعبه های کادویی

دسر

غذا

____________________
آرشیو

خرداد 1391

ارديبهشت 1391

____________________
مطالب اخیر

کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه
پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص
کیک میوه ای سریع و راحت
کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق
دسر فرانسوی
کیک شکلات
کلوچه شکلاتی
فاندانت شکلاتی
طرز تهیه دسر شکلاتی
طرز تهیه ژله با میوه
دسر برفی
طرز تهیه دسر پاناکوتا
طرز تهيه فلافل خوزستاني
طرز تهیه دسر شکلاتی سرد
طرز تهیه تیرامیسو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش ساک دستی کاغذی
آموزش جعبه کادو

____________________
نویسنده

راضیه

____________________
لینک ها

حمل ماینر از چین به ایران

حمل از چین

بوق دوچرخه

الوقلیون

یکانسر

آی کیو مگ

____________________
لینک ها

تجربه عشق

لیلی و مجنون

ردیاب خودرو


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خانه هنر و آدرس inana.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 12
بازدید ماه : 209
بازدید کل : 87485
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه ساق بورما

مواد لازم


برای خمیر :

–  آرد گندم 5/4 لیوان ( 500 گرم )

– نمک 2/1 قاشق مرباخوری

– روغن زیتون 5/1 قاشق غذاخوری ( 15 گرم )

– تخم مرغ 2 عدد – آب ولرم 2/1 لیوان

– نشاسته ذرت 1 لیوان

– کره یا مارگارین 250 گرم

– گردو نیم کوب شده 300 گرم

برای شربت :

– شکر 3 لیوان

– آب 3 لیوان

– آب لیمو ترش 2/1 عدد

 
طرز تهیه


شکر و آب را در یک قابلمه روی شعله ملایم بگذارید تا شربت غلیظ شود . آب لیمو تازه را اضافه کنید چند دقیقه دیگر بجوشد ، از روی حرارت برداشته و بگذارید تا ولرم شود.برای درست کرد ن خمیر آرد را داخل یک کاسه گود الک کنید ، نمک بپاشید روی آرد روغن زیتون بریزید. وسط خمیر را باز کرده تخم مرغ ها را اضافه کنید . کمی آب بریزید و خمیر درست کنید ( خمیر به دست نچسبد ) خوب ورز دهید . خمیر را به 12 تکه تقسیم کنید و روی آنرا را با دستمال بپوشانید. بگذارید 10 دقیقه در حرارت اتاق استراحت کند .فر را از قبل گرم کنید . سپس روی پیش خوان را آرد بپاشید ، هر یک از گلوله خمیر را باکمک وردنه خیلی نازک پهن کنید. روی خمیر گردو بپاشید و دور یک وردنه ( با قطر یک سانتی ) خمیر پهن شده را بپیچید . بعد هر دو طرف وردنه را با دست گرفته به طرف وسط هل دهید خمیر در وسط وردنه جمع شود . بعد آرام از وردنه خارج کنید . کف سینی را به قطر 35 -40 سانتی چرب کنید . خمیر جمع شده را از وسط سینی شروع کرده به طرف بیرون پر کنید . کره را آب ، ولرم که شد روی شیرینی بریزید. سینی شیرینی را داخل فر بگذارید تا روی شیرینی طلایی شود (40 – 45 دقیقه در 160 – 170 درجه سانتیگراد). از فر که بیرون آوردید ولرم که شد شربت آن را بریزید. چند ساعت صبر کنید تا شربت خوب به خوردش برود .به تکه های کوچک ببرید و سرو کنید. می توانید روی آنرا را با پودر پسته تزیین کنید. ( این شیرینی را در کشور ترکیه در عروسی ها ، عید فطر و عید قربان درست می کنند )



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: