خانه هنر
خانه هنر
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

____________________
دسته بندی

عروسک

نقاشی موزاییک(معرق کاشی)

ویترای (نقاشی روی شیشه)

نقش برجسته سفال

بافتنی و قلاب بافی

عکس دکوراسیون

سوخته نگار

پیکرتراشی چوب (مجسمه چوبی)

گلدوزی و روبان دوزی

هنر پرورش کودک خلاق و باهوش

کیک و شیرینی

انواع کرم و خامه برای کیک و شیرینی

تزئینات عروسی

جعبه های کادویی

دسر

غذا

____________________
آرشیو

خرداد 1391

ارديبهشت 1391

____________________
مطالب اخیر

کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه
پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص
کیک میوه ای سریع و راحت
کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق
دسر فرانسوی
کیک شکلات
کلوچه شکلاتی
فاندانت شکلاتی
طرز تهیه دسر شکلاتی
طرز تهیه ژله با میوه
دسر برفی
طرز تهیه دسر پاناکوتا
طرز تهيه فلافل خوزستاني
طرز تهیه دسر شکلاتی سرد
طرز تهیه تیرامیسو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش ساک دستی کاغذی
آموزش جعبه کادو

____________________
نویسنده

راضیه

____________________
لینک ها

حمل ماینر از چین به ایران

حمل از چین

بوق دوچرخه

الوقلیون

یکانسر

آی کیو مگ

____________________
لینک ها

تجربه عشق

لیلی و مجنون

ردیاب خودرو


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خانه هنر و آدرس inana.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 13
بازدید هفته : 36
بازدید ماه : 177
بازدید کل : 87453
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه حلوای زرد

مواد لازم


 

حلوای اول

 

– آرد 500 گرم

 – شکر 850 گرم

– گلاب 2 لیوان

– روغن مایع 1 لیوان

– زعفران به مقدار لازم

– هل سائیده 1 قاشق غذاخوری پر


حلوای دوم

– آرد 1 پیمانه

– شکر 1 پیمانه

– آب 2 پیمانه ( 1 پیمانه آب و 1 پیمانه گلاب )

- زعفران به مقدار لازم

– روغن جامد 100 گرم

 
طرز تهیه
حلوای اول : آرد را بدون روغن تفت می دهیم و الک می کنیم . وقتی طلایی شد روغن مایع را افزوده و کمی در روغن تفت می دهیم و سپس شکر و هل سائیده و گلاب و زعفران را افزوده و هم می زنیم تا سفت شده و از ظرف جدا شود. پودر نارگیل برای تزیین .

حلوای دوم : روغن و آرد را همزمان درون ظرف ریخته و روی حرارت قرار می دهیم نه برای تفت دادن. آب و گلاب و شکر را هم روی حرارت قرار می دهیم تا جوش آید و سپس زعفران را افزوده و داخل روغن و آرد می ریزیم و خوب هم می زنیم تا جمع شود و از قابلمه جدا شود . سپس آنرا کاملا سرد کرده و به شکل گل در می آوریم و روی حلوای اولی قرار می دهیم .



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: