دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه نان گیس باف(نان گیسو) |
 |
روش پخت
آرد را در ظرفی ریخته مایه خمیر را به آن اضافه می کنیم نمک و وانیل وشکر وتخم مرغ و سفیده وخامه را اضافه کرده با همزن دسته مارپیچی می زنیم. روی خمیر را می پوشانیم و در جای گرمی حدود 2 ساعت قرار می دهیم. بعد از ور آمدن کمی ورز می دهیم. دو سوم خمیر را برداشته و 3 لوله 40 سانتی درست می کنیم. آنها را به هم می بافیم و در سینی فر چرب شده می گذاریم. وردنه را وسط آن کمی فشار می دهیم تا گود شود. روی گودی زرده وشیررا مخلوط کرده و مالیم. از باقیمانده خمیر3 لوله 35 سانتی درست کرده می بافیم. روی قبلی قرار می دهیم. کمی فشار می دهیم. از زرده و شیر روی همه خمیر می مالیم و می گذاریم دوباره مدتی بماند تا بالا بیاید. سینی را توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 45 دقیقه یا بیشتر قرار می دهیم تا روی نان طلائی شود
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|