خانه هنر
خانه هنر
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

____________________
دسته بندی

عروسک

نقاشی موزاییک(معرق کاشی)

ویترای (نقاشی روی شیشه)

نقش برجسته سفال

بافتنی و قلاب بافی

عکس دکوراسیون

سوخته نگار

پیکرتراشی چوب (مجسمه چوبی)

گلدوزی و روبان دوزی

هنر پرورش کودک خلاق و باهوش

کیک و شیرینی

انواع کرم و خامه برای کیک و شیرینی

تزئینات عروسی

جعبه های کادویی

دسر

غذا

____________________
آرشیو

خرداد 1391

ارديبهشت 1391

____________________
مطالب اخیر

کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه
پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص
کیک میوه ای سریع و راحت
کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق
دسر فرانسوی
کیک شکلات
کلوچه شکلاتی
فاندانت شکلاتی
طرز تهیه دسر شکلاتی
طرز تهیه ژله با میوه
دسر برفی
طرز تهیه دسر پاناکوتا
طرز تهيه فلافل خوزستاني
طرز تهیه دسر شکلاتی سرد
طرز تهیه تیرامیسو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش ساک دستی کاغذی
آموزش جعبه کادو

____________________
نویسنده

راضیه

____________________
لینک ها

حمل ماینر از چین به ایران

حمل از چین

بوق دوچرخه

الوقلیون

یکانسر

آی کیو مگ

____________________
لینک ها

تجربه عشق

لیلی و مجنون

ردیاب خودرو


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خانه هنر و آدرس inana.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 19
بازدید هفته : 20
بازدید ماه : 161
بازدید کل : 87437
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه نان گیس باف

 

مواد لازم
آرد 500 گرم
خمیر مایه 2/1 قاشق چای خوری
آب ولرم 500 میلی لیتر
نمک 15 گرم
خشخاش به مقدار لازم

 
چگونگی تهیه
150 میلی لیتر آب را در ظرفی ریخته خمیر مایه را بپاشید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت 5 دقیقه بماند. در 100 میلی لیتر آب نمک را حل کنید. در ظرفی مناسب خمیر مایه آماده را ریخته و مابقی آب 250 میلی لیتر را بریزید و بتدریج آرد را اضافه کنید و با انگشتان دست همزده طوری هم بزنید و آرد اضافه کنید که خمیر گلوله نشود و مابین افزودن آرد آب نمک حل شده را بیفزائید. و به اندازهای آرد اضافه کنید که خمیر حالت شلی داشته باشد و به صورت کوبیدن ورز دهید نیم ساعت استراحت داده دوباره 10 دقیقه به صورت کوبیدن ورز دهید. یک الی یکساعت ونیم استراحت دهید. روی پارویی با انگشتان پهن کرده سپس بانوک انگشت سوراخ زده و پارویی را با روش خاص روی سنگ بسیار داغ و صابون کشیده بیندازید.
نکته: قبلا" ریگها را در ظرف در بسته روی حرارت بپزید سپس استفاده کنید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: