خانه هنر
خانه هنر
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

____________________
دسته بندی

عروسک

نقاشی موزاییک(معرق کاشی)

ویترای (نقاشی روی شیشه)

نقش برجسته سفال

بافتنی و قلاب بافی

عکس دکوراسیون

سوخته نگار

پیکرتراشی چوب (مجسمه چوبی)

گلدوزی و روبان دوزی

هنر پرورش کودک خلاق و باهوش

کیک و شیرینی

انواع کرم و خامه برای کیک و شیرینی

تزئینات عروسی

جعبه های کادویی

دسر

غذا

____________________
آرشیو

خرداد 1391

ارديبهشت 1391

____________________
مطالب اخیر

کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه
پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص
کیک میوه ای سریع و راحت
کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق
دسر فرانسوی
کیک شکلات
کلوچه شکلاتی
فاندانت شکلاتی
طرز تهیه دسر شکلاتی
طرز تهیه ژله با میوه
دسر برفی
طرز تهیه دسر پاناکوتا
طرز تهيه فلافل خوزستاني
طرز تهیه دسر شکلاتی سرد
طرز تهیه تیرامیسو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش ساک دستی کاغذی
آموزش جعبه کادو

____________________
نویسنده

راضیه

____________________
لینک ها

حمل ماینر از چین به ایران

حمل از چین

بوق دوچرخه

الوقلیون

یکانسر

آی کیو مگ

____________________
لینک ها

تجربه عشق

لیلی و مجنون

ردیاب خودرو


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خانه هنر و آدرس inana.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 20
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 20
بازدید ماه : 161
بازدید کل : 87437
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه حلوای شکلاتی

مواد لازم
پودر قند یک پیمانه
آرد 1 و 4/3 پیمانه
آرد نخودی 1 و 4/1 پیمانه
روغن جامد 1 و 3/1 پیمانه
کره 3 قاشق سوپخوری
پودر هل 3/1 پیمانه
پودر دارچین یک قاشق سوپخوری
شکلات 200 گرم
بادام یک قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تزئین:
شکلات 100 گرم
بادام 4/1 پیمانه
پسته 3/1 پیمانه
گردو 4/1 پیمانه

 
طرز تهیه
ابتدا به تنهایی آرد را تفت می دهیم به مدت خیلی کم تا بوی خامی آن گرفته شود بعد آرد نخودچی را به تنهایی تفت می دهیم باز هم در حدی که بوی خامی آن گرفته شود.سپس آنها را با هم مخلوط کرده مجددا" روی حرارت می گذاریم کره را اضافه می کنیم دوباره شروع به هم زدن می کنیم تا کره آب شود. مواد را به ظرف دیگر منتقل می کنیم تا از حرارت بیفتد ، پودر قند را همراه دارچین و پودر هل اضافه می کنیم و بعد کاملا" ورز می دهیم. سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم ویعد خمیررا روی آن باز می کنیم خمیر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد با کاتر گرد از خمیر جدا می کنیم بعد یک طرف خمیر را در شکلات نرم شده فرو برده و بعد روی آن را بادام یا پسته یا گردو قرار می دهیم.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: