دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
کیک خانگی |
 |
مواد لازم
▪ كره: (نرم شده در دمای اتاق) ۱۲۵ گرم
▪ وانیل: نصف قاشق چایخوری
▪ شكر: نصف لیوان
▪ تخممرغ: ۲ عدد
▪ آرد: ۱/۵ لیوان
▪ بیكینگپودر: ۲ قاشق مرباخوری
▪ شیر: یك سوم لیوان
برای طراحی كیك به شكل خانه، ابتدا باید كیكاسفنجی یا كیك كرهای كه طرز تهیه آن را در ذیلمیخوانید، تهیه كنید
طرز تهیه
۱) كره و وانیل را با همزن میزنیم تا حالت كرمپیدا كند.
۲) شكر را به كره افزوده و هم میزنیم (به مدت۵ دقیقه).
۳) تخممرغها را یكی یكی اضافه كرده و همزدن را ادامه میدهیم.
۴) آرد و بیكینگپودر را با هم مخلوط میكنیم.
۵) شیر و آرد را كمكم و در دو مرحله به مخلوطكره و شكر میافزاییم.
۶) قالب مربع شكلی را در اندازه ۲۰ سانتیمترانتخاب میكنیم، مواد كیك را پس از چرب كردنقالب، درون آن میریزیم و در فر كه از ۱۵ دقیقهقبل در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده،میگذاریم تا بپزد.
۱) برای تهیه این كیك به ۳ تكه كیك به شكلمربع به ضلع ۲۰ سانتیمتر (برای درست كردندیوارهای خانه)، دو تكه كیك مستطیلی به ابعاد۱۰‚۲۰ سانتیمتر جهت پوشاندن سقف ۸۰ گرمخامه شیرین شده و تكههایی از آناناس نیاز داریم.
۲) سه قطعه كیك مربع شكل را روی هم قرارداده و كنارههای آن را با رنده صاف میكنیم.
۳) لابه لای كیكها را با خامه فرم گرفته وتكههایی از آناناس میپوشانیم.
۵) از خامه فرم گرفته برداشته و كنارههای كیكو سپس روی كیك را با صافكن صاف میكنیم.
۶) دو تكه مستطیل را به صورت زاویهدار كنار همقرار میدهیم تا سقف را بسازیم. بین این دو تكه رابا خردههای كیك و خامه پر كرده و روی تكهها رانیز با خامه فرم گرفته صاف میكنیم.
۷) روی كیك را با نی شور و شكلاتهای رنگی بهدلخواه تزیین میكنیم.
▪ توجه: معمولا كیك كرهای را یك روز قبل تهیهمیكنند تا طراحی و برش كیك به اشكال مختلفبه راحتی انجام شود.
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|